Twitter

jueves, 28 de febrero de 2019

Tinkunaco 317/19 - Re: Boletín diario del Portal Libertario OACA

Boletín diario del Portal Libertario OACA

Link to Portal Libertario OACA

  • [Madrid] Acción directa en Grecia: grupo anarquista Rouvikonas. Proyección y debate
  • Jornadas feministas de marzo en la FAL
  • 45 anys de l'assassinat de Salvador Puig Antich. Acte recordatori el proper divendres 1
Posted: 26 Feb 2019 12:00 PM PST
Viernes 1 marzo, 19:30h.
Acción directa en Grecia: grupo anarquista Rouvikonas. Proyección y debate
Proyección de reportaje-entrevista de Hibai Arbide
c/Jesús y María , 24. Madrid
-VER MAPA-
 

Read more ...
Posted: 26 Feb 2019 03:04 AM PST
Organizadas cambiamos el mundo.
Jornadas feministas de marzo en la FAL
Con el objetivo de visibilizar e impulsar la convocatoria de huelga feminista, la Fundación Anselmo Lorenzo, organiza unas jornadas feministas que se prolongarán durante todo el mes de marzo. PROGRAMA
. Viernes 1 de marzo
_ Reinauguración de la exposición “Mujeres Libres. Precursoras de un mundo nuevo” 19:00 h.
Recital homenaje. Actúan Los Peligro, María Ángeles Maeso, Araceli Pulpillo 19:30 h.
_ Concierto El NO de la niñas 20:30 h.
. Martes 5 de marzo
_ Charla “Herramientas de lucha contra la discriminación laboral” Con la participación de Raquel González, Jara González y las secciones sindicales de MSF y CNT Exeo. 19:00 h.
. Jueves 7 de marzo
Calentando motores para la huelga.
   . Descubrimiento de la placa en homenaje a Mujeres Libres y Lucía Sánchez Saornil con la presencia de compañeras de la organización. 19:00 h.
   . Conciertazo de Julia León con Antxon Sarasua al piano 19:30 h.
   . “Taller kit piquetero” Sal de piquete con tu mejor outfit gracias a Hel Jürschik y Yeyei.
   . Sesión de Dj´s “Megamix pista feminista” con Little Artibella y Anna Marx.
Estaremos moviendo las caderas y las agujas hasta que marchemos hacia CNT Madrid (Glorieta de Embajadores 7, 1º B) para irnos de piquetes.
. Viernes 15 de marzo
Presentación del libro "Lectura Fácil". Contaremos con su autora Cristina Morales. 19:30 h.
. Sábado 16 de marzo
_ “Lo hacemos nosotras”. Encuentro de radios libres, fanzines, editoriales, artes gráficas, festivales, exposición de fanzines y un taller para ir aprendiendo. Habrá comida. Todo el día.
. Viernes 22 de marzo
_ Teatro “Un animal en mi almohada” de Vanessa Espín. Con Concha delgado, Elena González, Laura Galán, Paula Iwasaki, Rebeca Hernando. 21:00 horas. Posterior debate con el elenco. 
. Viernes 29 de marzo
_ Programa doble de teatro 
.“Retirada ofensiva”  con Itahisa Borges de Synecdoque Escena. 19:30 h.
.“Lo irreversible” con Merche Lagarejo de Teatro del Garabato. 21:00 h. 

Read more ...
Posted: 25 Feb 2019 01:24 PM PST
Barcelona 2 de març 1974 -- 2 de març 2019
"És projectant-nos en el futur, sentint el pes del present, on radica la nostra raó d'ésser" (Salvador Puig Antich, carta a la seva germana Marçona escrita el desembre del 73 des de la presó Model de Barcelona.)
Avui, 2 de març, fa 45 anys de l'execució de Salvador Puig Antich a la presó Model de Barcelona. Salvador, membre del MIL (Moviment Ibèric d'Alliberament) era un revolucionari anticapitalista i llibertari que encaminà la seva lluita d'acció autònoma a la transformació radical de la societat.
Del 1974 ençà moltes il·lusions i esperances col·lectives han estat frustrades i avortades, començant pel gran frau històric i social que ha estat la transició cap a una democràcia hereva de la dictadura franquista que perpetua i manté intacta l'estructura de dominació capitalista.
Ahir com avui ens neguen la possibilitat i la capacitat de ser nosaltres mateixes, de ser les protagonistes de les nostres vides i la nostra història. Vivim una fal·làcia de "llibertat" que ens permet només criticar el sistema però sense possibilitat de canviar res. Davant de l'hegemonia del capitalisme global i corrupte, cada cop més salvatge i explotador, que s'erigeix com a única alternativa d'organització social i econòmica, hem de plantar cara per avançar col·lectivament mitjançant l'autoorganització, l'autogestió de les lluites, l'acció directa i la pràctica antiautoritària amb la finalitat d'aconseguir nous espais que permetin desenvolupar l'alternativa d'una futura societat llibertària.
El capitalisme global està generant una nova esclavitud per un gran nombre de persones a les que es condemna a la misèria total, moral i econòmica. L'Estat Espanyol, en aquests darrers anys, involuciona de manera accelerada amb la repressió de les llibertats i drets funamentals, i amb l'augment de trets autoritaris i reaccionaris.
Avui encara, 45 anys després de la seva mort, el seu record viu en tots aquells i aquelles que combatem la dominació que exerceix el capital i els seus lacais en totes les seves formes. La seva memòria, la seva vida immolada, enlaira i ennobleix aquesta lluita desigual però inevitable, irrenunciable contra les formes de dominació del capitalisme autòcton i global i dels seus servidors, envers el nostre alliberament real, individual i social.
Comissió 45 anys de l'assassinat de Puig Antich

Read more ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario